Je vraagt je misschien af wie er achter Loewies' schuilt, waar Loewies' voor staat en waarom ik ben begonnen met het ontwerpen van haakpatronen.

Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest. Zo heb ik jaren danslessen gegeven aan kinderen en jongeren en daarnaast vond ik het altijd leuk om cadeautjes te maken. Omdat ik een tijd geleden ben gestopt met danslessen geven, zocht ik iets anders om in mijn vrije tijd te kunnen doen. 

Eind 2018 heb ik mijzelf leren haken en bouwde ik een webshop vol met allerlei leuke kraamcadeau's. Omdat haken op bestelling mij helaas teveel tijd kostte (naast het moederschap en mijn baan in de zorg), besloot ik begin 2024 om mij volledig te gaan focussen op het ontwerpen van haakpatronen.

Ik ben gek op kleuren en printjes en mijn patronen en ontwerpen zijn dan ook niet alledaags, maar springen er echt uit! Durf jij het aan?!

Nu je weet hoe mijn bedrijf tot stand is gekomen, vind ik het leuk je te vertellen over de naam die ik heb gekozen.

Mijn dochter (van april '22) heet Ruby, maar in de tijd dat ze dit nog niet goed uit kon spreken noemde ze zichzelf altijd Loewie. Omdat ik dit eigenlijk een heel leuke naam vind èn omdat mijn dochter alles voor mij is, heb ik ervoor gekozen deze naam te blijven gebruiken 🧡

Ik vind het leuk dat je de tijd hebt genomen dit stuk te lezen en ik wens je heel veel shop- en haakplezier toe! Heb je vragen of speciale wensen? Dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik help je graag!